Laadpaal Limburg

Een elektrische auto wordt steeds populairder, terwijl de wachttijd voor een plekje voor een vrij laadpunt steeds langer wordt. Een elektrische laadpaal bij je eigen parkeerplaats is daarom de perfecte uitkomst. Bij Laadpaal Nederland zijn we echte kenners op het gebied van laadpalen voor particulieren. Ook in Limburg zijn we actief en staan we voor je klaar. Heb jij een elektrische auto en heb je interesse in het kopen of laten installeren van een laadpaal in Limburg? Laat je dan gratis adviseren of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Laadpaal Limburg

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadpaal bestellen: waar moet je op letten?

Een laadpaal kopen is zo gedaan, maar er gaat wel wat uitzoekwerk aan vooraf. Daar helpen wij je graag mee! Er zijn namelijk verschillende laadpalen beschikbaar met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom ten eerste belangrijk om te kijken naar het vermogen van de laadpaal of wallbox. Houd er rekening mee dat de elektrische auto die je nu in gebruik hebt, waarschijnlijk niet je laatste is. Kies daarom een laadpaal of wallbox met een ietwat hogere capaciteit. Zo kan de laadpaal ook gebruikt worden bij een snellere auto.

Wij raden vaak een laadpaal aan, waarbij de laadkabel eraan vastzit. Wanneer je zo’n laadpaal wilt kopen, houd dan de locatie van het laadpunt in je achterhoofd. Denk ook bij het maken van deze beslissing aan wat extra lengte, zodat deze ook bruikbaar is bij een grotere wagen. Maak wel een bewuste keuze, want je wilt uiteraard geen overbodig lange kabel. Regel de plaatsing met een gespecialiseerd installatiebedrijf voor laadpalen, zodat de laadpaal op diverse aansluitingen bruikbaar is. Kun jij wel wat advies gebruiken voor de aanschaf en plaatsing van een laadpaal in Limburg? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik aanschaffen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Professionele installatie van een laadpaal aan huis of op locatie

Bij ons kun je een laadpaal aanschaffen, maar wij zijn tegelijkertijd ook een installatiebedrijf voor laadpalen. Je nieuwe elektrische laadpaal wordt daarom ook gelijk geïnstalleerd. Na een adviesgesprek beslissen we samen welke laadpaal het meest geschikt voor je is. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde installateurs langs op locatie voor de installatie van je laadpaal. Vanaf dit moment bespaar je laadkosten en profiteer je van het ultieme gemak. Wil jij een laadpaal in Limburg laten installeren? Wij komen graag met je in contact om samen te sparren over de mogelijkheden. Vul daarvoor vrijblijvend het formulier hieronder in.

Laadpaal installatie in Limburg
Elektrische laadpaal in auto

Laadpaal installatie in Limburg

Beschik jij over een auto op elektriciteit en een eigen oprit of parkeerplaats in Limburg? En wil jij een laadpaal bestellen en laten installeren aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen je verder vanaf het eerste moment. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jouw wensen aansluit? Dit achterhalen we samen in een eerste gesprek.

Heb jij al een keuze kunnen maken, maar weet je niet of je meterkast hier tegen bestand is? Dit ontdekt onze installateur tijdens de schouwing. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van ons een overzichtelijk stappenplan. Tot slot plannen wij de installatie dag in en komt de monteur langs op de afgesproken datum. Hierna kan jij vol vertrouwen, met een opgeladen elektrische auto de weg op!

Bekijk op welke locaties we actief zijn

Laadpaal Nederland, jouw installatiebedrijf voor laadpalen in Limburg

Heb jij interesse in een laadpaal aan huis? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Limburg. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.