peblar-footer-logo

Born ready

Je auto slim laden zonder teveel gedoe? Dan ben je bij Peblar aan het juiste adres. Vanwege de slimme ontwikkelingen in de lader van Peblar kan jij zonder zorgen je auto laden. Je stelt de lader simpel in naar wens, en Peblar doet de rest.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

Peblar laadpaal

– AC-lader met een esthetisch design
– Optimaal ontworpen voor snelle en gemakkelijke installatie
– Toekomst bestendig voor laden met zonne-energie en energie management systemen
– Hoge IT beveiliging
– 3 jaar garantie

Met de innovatieve Peblar lader kan jij een elektrisch voertuig efficiënt en snel opladen.

Dankzij slimme technologieën optimaliseert deze lader het laadproces, waardoor u tijd en energie bespaart. Slim laden was nog nooit zo eenvoudig.

– AC-lader met een esthetisch design
-Ingebouwde MID meter voor verrekenen
– Toekomst bestendig voor laden met zonne-energie en energie management systemen
-3,7 tot 22KW vermogen
– Hoge IT beveiliging
– 3 jaar garantie

Video afspelen

De roots van Peblar

Peblar bouwt voort op haar Nederlandse moederorganisatie Prodrive Technologies die al jarenlang ervaring uitoefenen in verschillende sectoren in de maakindustrie. Prodrive Technologies draait al meer dan 30 jaar mee op top-notch niveau van kwaliteit in semiconductor, automotive en medische industrie. Derhalve staat bij Peblar de overall kwaliteit, IT sercurity, maak- en schaalbaarheid in een hoog vaandel. Peblar is verticaal geïntegreerd, wat ze de mogelijkheid geeft om nagenoeg alle componenten in huis (in Nederland) te ontwikkelen en te produceren. De printplaat van de lader en overall product kwaliteit van Peblar is subliem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het lage aandeel losse componenten in de lader. Dus minder losse kabels en minder installatie handelingen. Bovendien wordt alles in Nederland gedesigned, getest, geproduceerd en in elkaar gezet voor verzending.

Dit allen geeft Peblar een voorsprong bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige laadoplossingen – ‘’Born Ready’’. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de laadoplossingen heeft Peblar geen keuze gemaakt tussen veiligheid, kwaliteit en esthetisch design. De laadoplossingen van Peblar bieden het allemaal.

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Waarom de Peblar de juiste keuze is voor jou

Simpliciteit in het gebruik van de lader en betrouwbare prestaties zijn de kern van Peblar, het team heeft er hard voor gewerkt om dit waar te maken. Dit resulteerde in een lader welke jou nooit teleur gaat stellen, daarnaast is het een laadpaal van hoge kwaliteit met veelzijdige opties voor een betaalbare prijs.

Hoge IT-beveiliging

In het tijdperk van cyberdreigingen is het essentieel dat onze apparaten beschermd zijn. De Peblar laadpaal beschikt over geavanceerde IT-beveiligingsprotocollen die ongeautoriseerde toegang voorkomen en ervoor zorgen dat je gegevens te allen tijde veilig zijn.

Beheer Peblar

De interface van de Peblar lader is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het is intuïtief en makkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Of je nu de laadtijd wilt programmeren of de energiestatistieken wilt bekijken, alles is slechts een paar tikken verwijderd.

Snelle installatie

Niemand houdt van lange en gecompliceerde installatieprocessen. Gelukkig is de Peblar laadpaal zo ontworpen dat hij snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden, waardoor je binnen no-time je voertuig kunt opladen.

Toekomstbestendig

Technologie verandert snel, en het is belangrijk dat investeringen in apparatuur lang meegaan. De Peblar laadpaal is ontworpen met de toekomst in gedachten. Peblar is compatibel met toekomstige software-updates en kan zich aanpassen aan de evoluerende behoeften van elektrische voertuigen.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Ja, Peblar is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste elektrische voertuigen op de markt.

De laadtijd varieert afhankelijk van het model van je auto en de capaciteit van de batterij.

Nee, u beheert de Peblar via een web portaal dit is een digitale omgeving waar u instellingen naar wens kunt wijzigen. 

Via dit portaal kun je ook je recente laadsessies en statistieken inzien.

Op een Peblar lader heb je 3 jaar garantie

Laadpaal installatie in Nijmegen