Zonnepanelen voor jouw woning

Wil je jouw huis energieneutraal maken? Bij ons zit je goed! Ook als je die hoge energierekeningen zat bent, zijn zonnepanelen dé oplossing. Bovendien steun je het milieu met zonnepanelen van ons moederbedrijf JD Energy Systems.

Van begin tot eind helpen we je met de aankoop van zonnepanelen en maken we het proces zorgeloos voor je. Dankzij de zonnepanelen van JD Energy Systems en ons uitgebreide serviceplan ligt jouw dak snel vol met zonnepanelen.

Bij ons krijg je alleen topkwaliteit zonnepanelen. We hebben ze grondig laten testen en ze hebben alle nodige keurmerken, inclusief die van het bekende TUV Nederland.

Laadpaal installatie in Nijmegen

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Installatie van zonnepanelen

Ons deskundige team plaatst de zonnepanelen met precisie, zodat je optimaal profiteert van je investering. Twijfel je nog over de aanschaf van zonnepanelen? We staan klaar om je te adviseren en al je vragen zonder verplichtingen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

Groene energiebron

Je ziet ze tegenwoordig overal: zonnepanelen! Meer en meer gezinnen kiezen voor deze groene energiebron. Door te investeren in zonnepanelen kun je jaarlijks flink besparen. Wat je precies bespaart hangt af van zaken als het aantal panelen, hun vermogen en waar en hoe je woning ligt. Neem contact op met een van onze experts voor vrijblijvend advies.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Bijna elk dak is geschikt voor zonnepanelen, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Bij ons moederbedrijf JD Energy Systems kiezen we alleen voor topmerken. Deze panelen kunnen een rendement behalen van maar liefst 25%! Als je voor ons kiest, krijg je niet alleen de panelen maar ook een omvormer én een professionele installatie. Tijdens een adviesgesprek bekijken we samen hoeveel panelen op jouw dak kunnen en wat de beste opties zijn. Wil je starten? Vraag eenvoudig een offerte aan op onze website en we helpen je graag verder. Laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst!

Laadpaal installatie in Nijmegen