Laadpaal voor Jouw Elektrische Auto

Stap nu over naar de toekomst van mobiliteit met onze geavanceerde laadpalen. Bij Laadpaal Nederland zijn we trots om de overgang naar elektrisch rijden te ondersteunen door hoogwaardige en gebruiksvriendelijke laadoplossingen aan te bieden! Met onze innovatieve laadpalen zorgen we ervoor dat u altijd klaar bent om de weg op te gaan, zonder zorgen over uw elektrische voertuig (EV) te hebben.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadsnelheid van onze laadpalen

Een belangrijke overweging bij het kiezen van een laadpaal is de laadsnelheid. De laadsnelheid wordt bepaald door het vermogen van de laadpaal en de capaciteit van jouw elektrische auto om snel op te laden. Als je een elektrische auto’s hebt met een hogere laadcapaciteit, zoals een Tesla Model S, wil je wellicht investeren in een laadpaal met een hoger vermogen om sneller op te laden. Voor auto’s met een lagere laadcapaciteit kan een laadpaal met een lager vermogen voldoende zijn.

In de meeste gevallen kan een EV worden opgeladen met een vermogen van 11Kw met een 3 fase lader. Plug-in-hybride beschikt daarentegen over een 1 fase lader met een maximaal vermogen van 7,4Kw. Is het niet duidelijk welke laadpaal het beste past bij jouw elektrische auto? Onze specialisten adviseren je graag.

Vanaf: 

747,00

Vanaf: 

810,00

Vanaf: 

779,00

Vanaf: 

747,00

Vanaf: 

810,00

Vanaf: 

779,00

Meest gekozen laadpalen

Er zijn veel verschillende soorten laadpalen verkrijgbaar. Maar welke laadpaal past het beste bij jouw behoeftes en wensen?
Hier vind je alle informatie over ons assortiment:

Aansluiting en Kabels

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de aansluiting van de laadpaal overeenkomt met de aansluiting van jouw elektrische auto. De meeste laadpalen gebruiken het Type 2-aansluitsysteem, dat compatibel is met de meeste elektrische voertuigen. Controleer echter altijd de specificaties van jouw auto om te zien welke aansluiting vereist is. Zorg er ook voor dat de laadpaal wordt geleverd met de juiste kabels voor jouw auto.

Locatie en Installatiegemak

Bepaal waar je de laadpaal wilt installeren en houd rekening met de beschikbare ruimte en de afstand tot jouw elektrische auto. Overweeg de installatie-opties, zoals wandmontage of montage op een paal, dit is afhankelijk van jouw behoeften en de beschikbare infrastructuur. Het is raadzaam om een professionele elektricien te raadplegen voor de installatie om ervoor te zorgen dat deze veilig en conform de geldende voorschriften wordt uitgevoerd. Onze specialisten kunnen u hier van A tot Z doorheen helpen.

Laadpaal installatie in Nijmegen