Laadpaal Sittard

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, terwijl de wachttijd voor een plekje voor een beschikbaar laadpunt steeds langer wordt. Een elektrische laadpaal aan huis is daarom de perfecte uitkomst. Bij Laadpaal Nederland zijn we gespecialiseerd in laadpalen voor particulieren. Ook in Sittard zijn we actief en staan we voor je klaar. Heb jij een elektrische auto en heb je interesse in het kopen of laten installeren van een laadpaal in Sittard? Laat je dan kosteloos adviseren of vraag direct een offerte aan.

Laadpaal Sittard

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadpaal kopen: waar moet je rekening mee houden?

Een laadpaal aanschaffen is zo gedaan, maar er gaat wel wat onderzoek aan vooraf. Daarom staan wij voor je klaar! Er zijn namelijk diverse laadpalen beschikbaar met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom ten eerste belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de laadpaal of wallbox. Houd er rekening mee dat de elektrische auto die je nu in gebruik hebt, waarschijnlijk niet je laatste is. Kies daarom een laadpaal of wallbox met een ietwat hoger vermogen. Zo kan de laadpaal ook gebruikt worden bij een snellere auto.

Wij raden vaak een laadpaal aan, waarbij de laadkabel eraan vastzit. Wanneer je zo’n laadpaal wilt aanschaffen, houd dan de locatie van het laadpunt in je achterhoofd. Denk ook bij het maken van deze beslissing aan wat extra lengte, zodat deze ook bruikbaar is bij een grotere wagen. Kies wel met beleid, want je wilt uiteraard geen overbodig lange kabel. Regel de plaatsing met een gespecialiseerd installatiebedrijf voor laadpalen, zodat de laadpaal op diverse aansluitingen bruikbaar is. Kun jij wel wat advies gebruiken voor de aanschaf en plaatsing van een laadpaal in Sittard? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Het kiezen van een laadpaal hangt van verschillende factoren af. Zoals we al eerder zeiden speelt het vermogen een grote rol maar ook het bedrag van de aanschaf zijn wellicht ook niet geheel onbelangrijk. Bij Laadpaal Nederland staan we volledig achter het merk Alfen. Dit is de reden dat we drie types van dit merk in ons assortiment hebben opgenomen. De types die we aanbieden zijn de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Vakkundige installatie van een laadpaal thuis of op locatie

Bij ons kun je een laadpaal kopen, maar wij zijn tegelijkertijd ook een installatiebedrijf voor laadpalen. Je nieuwe laadpaal wordt daarom ook gelijk geïnstalleerd. Na een adviesgesprek beslissen we samen welke laadpaal het meest geschikt voor je is. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde installateurs langs op locatie voor de installatie van je laadpaal. Vanaf dit moment bespaar je laadkosten en profiteer je van het ultieme gemak. Wil jij een laadpaal in Sittard laten installeren? Wij komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden. Vul daarvoor volledig vrijblijvend het formulier hieronder in.

Laadpaal installatie in Sittard
Elektrische laadpaal in auto

Laadpaal installeren in Sittard

Beschik jij over een auto op elektriciteit en een eigen oprit of parkeerplaats in Sittard? En wil jij een laadpaal bestellen en laten installeren aan huis? Dan ben je bij Laadpaal Nederland aan het juiste adres. Onze experts helpen je verder vanaf het eerste moment. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jouw wensen aansluit? Dit achterhalen we samen in een eerste gesprek, volledig vrijblijvend. Heb jij al een keuze kunnen maken, maar weet je niet of je stoppen in de meterkast hier tegen bestand is? Dit ontdekt onze monteur tijdens de schouwing. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van ons een overzichtelijk stappenplan. Tot slot plannen wij de installatie dag in en komt de installateur langs op de afgesproken datum. Hierna kan jij vol vertrouwen, met een opgeladen elektrische auto de weg op!

Neem contact op

Heb jij interesse in een laadpaal aan huis? Of twijfel je nog ergens over? Laat je verder helpen door ons! Onze specialisten staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Sittard. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.