Laadpaal kopen voor thuis of op locatie

Je hebt de stap gezet naar elektrisch en duurzaam rijden: goed bezig! Na een aantal gereden kilometers dient het voertuig weer opgeladen te worden. Dit kan bij een openbare laadpaal, maar je kunt ook zelf een laadpaal kopen en deze thuis laten installeren. Met een laadpaal voor de deur ga je altijd met een volle accu de weg op en bespaar je ook nog op stroomkosten. Dit is nog maar een greep uit de vele voordelen

Wil jij een laadpaal voor thuis kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons aanbod laadpalen

Er zijn verschillende soorten laadpalen verkrijgbaar. Maar welke laadpaal past het beste bij jouw behoefte?
Hier vind je alle informatie over ons assortiment:

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Laadpaal bestellen: waar moet je op letten?

Sta jij op het punt een laadpaal voor thuis te kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat het laadvermogen van de auto is afgestemd met het laadvermogen van de laadpaal. Vaak is het wel verstandig dat de laadpaal een net wat hoger laadvermogen heeft dan het voertuig, zodat de laadpaal ook bij een volgende en snellere elektrische auto gebruikt kan worden.

Daarnaast heeft de aansluiting van de laadpaal invloed op de laadtijd. Met een 3-faseaansluiting is de elektrische auto binnen de kortste tijd volledig opgeladen, maar niet elke auto of meterkast is hiervoor geschikt. Rijd je bijvoorbeeld in een Nissan Leaf waarbij een 3-faseaansluiting niet mogelijk is? Dan kies je automatisch een laadpaal met een 1-faseaansluiting. Deze laadpalen zijn goedkoper, omdat de laadtijd wat langer is. Benieuwd wat de beste laadpaal is voor jouw auto? Onze adviseurs helpen je graag verder.

De kosten van een laadpaal

De kosten van een laadpaal aan huis kunnen flink uiteenlopen. Dit is onder andere afhankelijk van de aansluiting en het gewenste laadvermogen, maar ook van het aantal kilometers dat je rijdt. Er zijn dus meerdere antwoorden mogelijk op de vraag: “Ik wil een laadpaal kopen. Wat zijn de kosten hiervan?”. Onze specialisten kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven professioneel advies op basis van jouw wensen en verwachtingen.

Laadpaal inclusief installatie

Ga jij bij Laadpaal Nederland een laadpaal voor je elektrische auto kopen? Dan kan je gerust achterover leunen, want de laadpaal komt inclusief installatie. Eén van onze gecertificeerde installateurs komt, na een schouwing en adviesgesprek, bij je langs om de laadpaal op de juiste plek te installeren. Ook maakt hij de aansluiting in de meterkast in orde, zodat jij dezelfde dag nog gebruik kunt maken van je eigen laadpaal. Meer over onze werkwijze delen we op onze website. Wil je een laadpaal bestellen, maar heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Laat een bericht achter

Vragen over onze laadpalen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat je contactgegevens hiernaast achter en we nemen ze spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.