Laadpaal Heerlen

Vind jij het ook zo vervelend om te wachten op, of te zoeken naar een laadpaal? Door de stijgende populariteit van elektrisch rijden is een laadpaal voor de deur geen overbodige luxe meer. Laadpaal Nederland is gespecialiseerd in laadpalen voor particulieren door heel Nederland. Ook in Heerlen! Rijd jij elektrisch en heb je interesse in een laadpaal in Heerlen? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

Laadpaal Heerlen

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadpaal bestellen: waar moet je rekening mee houden?

Een laadpaal kopen is zo gedaan, maar er gaat wel wat uitzoekwerk aan vooraf. Daar helpen wij je graag mee! Er zijn namelijk diverse laadpalen op de markt met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom ten eerste belangrijk om te kijken naar het laadvermogen van de laadpaal of wallbox. Houd er rekening mee dat de elektrische auto die je nu in gebruik hebt, waarschijnlijk niet je laatste is. Kies daarom een laadpaal of wallbox met een ietwat hoger laadvermogen. Zo kan de laadpaal ook gebruikt worden bij een snellere auto.

Wij raden vaak een laadpaal aan, waarbij de laadkabel eraan vastzit. Wanneer je zo’n laadpaal wilt bestellen, houd dan de locatie van het laadpunt in je achterhoofd. Denk ook bij het maken van deze beslissing aan wat extra lengte, zodat deze ook bruikbaar is bij een grotere wagen. Kies wel met beleid, want je wilt uiteraard geen overbodig lange kabel. Regel de plaatsing met een gespecialiseerd installatiebedrijf voor laadpalen, zodat de laadpaal op diverse aansluitingen bruikbaar is. Kun jij wel wat advies gebruiken voor de aanschaf en plaatsing van een laadpaal in Heerlen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

ons aanbod laadpaen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Professionele installatie van een laadpaal thuis of op locatie

Bij ons kun je een laadpaal kopen, maar wij zijn tegelijkertijd ook een installatiebedrijf voor laadpalen. Je nieuwe laadpaal wordt daarom ook gelijk geïnstalleerd. Na een adviesgesprek beslissen we samen welke laadpaal het meest geschikt voor je is. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde installateurs langs op locatie voor de installatie van je laadpaal. Vanaf dit moment bespaar je laadkosten en profiteer je van het ultieme gemak. Wil jij een laadpaal in Heerlen laten installeren? Wij komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden. Vul daarvoor volledig vrijblijvend het formulier hieronder in.

Laadpaal installatie in Heerlen
Elektrische laadpaal in auto

Laadpaal installatie in Heerlen

Beschik jij over een auto op elektriciteit en een eigen oprit of parkeerplaats in Heerlen? En wil jij een laadpaal bestellen en laten installeren voor de deur? Dan ben je bij Laadpaal Nederland aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen je verder vanaf het eerste moment. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jouw wensen aansluit? Dit achterhalen we samen in een eerste gesprek, volledig vrijblijvend. Heb jij al een keuze kunnen maken, maar weet je niet of je stoppen in de meterkast hier tegen bestand is? Dit ontdekt onze installateur tijdens de schouwing. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van ons een overzichtelijk stappenplan. Tot slot plannen wij de installatie dag in en komt de installateur langs op de afgesproken datum. Hierna kan jij vol vertrouwen, met een opgeladen wagen de weg op!

Neem contact op

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of twijfel je nog ergens over? Laat je verder helpen door ons! Onze adviseurs staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Heerlen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.