Laadpaal Noord-Brabant

Vind jij het ook zo vervelend om te wachten op, of te zoeken naar een oplaadpunt? Door de toenemende populariteit van elektrisch rijden is een eigen laadpaal geen overbodige luxe meer. Laadpaal Nederland is gespecialiseerd in laadpalen voor particulieren door heel Nederland. Ook in Noord-Brabant! Rijd jij elektrisch en heb je interesse in een laadpaal in Noord-Brabant? Vraag dan zonder kosten een offerte aan.

Laadpaal Noord-Brabant

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadpaal bestellen: waar moet je op letten?

Een laadpaal online bestellen is zo gedaan, maar er gaat wel wat puzzelwerk aan vooraf. Daarom zijn wij er voor je! Er zijn namelijk verschillende laadpalen op de markt met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom ten eerste belangrijk om te kijken naar het vermogen van de laadpaal of wallbox. Houd er rekening mee dat de elektrische auto die je nu in gebruik hebt, waarschijnlijk niet je laatste is. Kies daarom een laadpaal of wallbox met een ietwat hoger laadvermogen. Zo kan de laadpaal ook gebruikt worden bij een snellere auto.

Wij raden vaak een laadpaal aan, waarbij de laadkabel eraan vastzit. Wanneer je zo’n laadpaal wilt kopen, houd dan de locatie van het laadpunt in je achterhoofd. Denk ook bij het maken van deze beslissing aan wat extra lengte, zodat deze ook bruikbaar is bij een grotere auto. Maak wel een bewuste keuze, want je wilt uiteraard geen rondslingerende kabels. Regel de plaatsing met een gespecialiseerd installatiebedrijf voor laadpalen, zodat de laadpaal op diverse aansluitingen bruikbaar is. Kun jij wel wat advies gebruiken voor het kopen en plaatsen van een laadpaal in Noord-Brabant? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik aanschaffen?

De keuze voor een laadpaal hangt van verschillende factoren af. Zoals we al eerder zeiden speelt de capaciteit een grote rol maar ook het bedrag van de aanschaf zijn wellicht ook niet geheel onbelangrijk. Wij van Laadpaal Nederland staan volledig achter het merk Alfen. Dit is de reden dat we drie types van dit merk in ons aanbod hebben opgenomen. De modellen die we aanbieden zijn de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Professionele installatie van een laadpaal aan huis of op locatie

Bij Laadpaal Nederland kun je een laadpaal kopen, maar wij zijn tegelijkertijd ook een installatiebedrijf voor laadpalen. Je nieuwe aankoop wordt daarom ook gelijk geïnstalleerd. Na een adviesgesprek beslissen we samen welke laadpaal het meest geschikt voor je is. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde installateurs langs bij jou op locatie voor de installatie van je laadpaal. Vanaf dit moment bespaar je laadkosten en profiteer je van het ultieme gemak. Wil jij een laadpaal in Noord-Brabant laten installeren? Wij komen graag met je in contact om mee te denken over de mogelijkheden. Vul daarvoor volledig vrijblijvend het contactformulier in.

Laadpaal installatie in Noord-Brabant
Elektrische laadpaal in auto

Laadpaal installeren in Noord-Brabant

Beschik jij over een elektrische auto en een eigen oprit of parkeerplaats in Noord-Brabant? En wil jij een laadpaal kopen en laten installeren aan huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen je verder vanaf het eerste moment. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jouw wensen aansluit? Dit achterhalen we samen in een eerste adviesgesprek.

Heb jij de keuze al gemaakt, maar weet je niet of je stoppen in de meterkast hier tegen bestand is? Dit ontdekt onze monteur tijdens de schouwing. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van ons een overzichtelijk stappenplan. Tot slot plannen wij de installatie dag in en komt de installateur langs op de afgesproken datum. Hierna kan jij vol vertrouwen, met een opgeladen auto de weg op!

bekijk op welke locaties we actief zijn

Installatiebedrijf laadpaal in Noord-Brabant

Heb jij interesse in een laadpaal op locatie? Of twijfel je nog ergens over? Laat je verder helpen door ons! Onze specialisten staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Noord-Brabant. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.