Laadpaal voor thuis in Uden kopen

Nederland kent gemiddeld ruim 57 openbare laadpalen per 10.000 inwoners. Ons land telt 8,1 miljoen huishoudens die gemiddeld 1 auto bezitten. 3,1% is een elektrisch voertuig. Inclusief zakelijke elektrische auto’s bedraagt dit aantal ongeveer 350.000. Rijdt u ook elektrisch? Tijd om voor thuis in Uden een laadpaal kopen dan!

Waarom? Omdat een snelle rekensom leert dat wanneer men als elektrisch automobilist in Uden gebruik maakt van een openbaar oplaadpunt, het aantal beschikbare laadpunten zeer gering is. Uw woonplaats telt bijna 1.000 elektrische voertuigen die u in uw woonplaats met gemiddeld nog met 5 andere elektrische automobilisten moet delen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Installatie eigen laadpaal heeft grote voordelen

Het opladen van de meeste elektrisch voertuigen duurt enkele uren. Dat betekent dat een gemiddeld openbare laadpaal dus bijna de hele dag bezet zal zijn. Grote kans dat net wanneer u uw voertuig wilt opladen in Uden, de laadpaal al bezet is.

De kostprijs die u betaalt voor installatie van een eigen laadpaal is daarom het geld meer dan waard. Afhankelijk van het karakter van uw laadstation, kunt u de investering al in 2 jaar terugverdienen. De laadtarieven van een eigen oplaadstation liggen immers veel lager. Daarnaast bespaart een eigen oplaadvoorziening u tijd en stress. Uw paal wordt door u alleen gebruikt en waarborgt dat u iedere dag ‘vol’ de weg op kunt.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Welke laadpaal kiezen? Ga voor Alfen!

Bij het oplossen van het vraagstuk omtrent de juiste keuze voor aanschaf en installatie van een laadpaal bij uw woning, staan de adviseurs van Laadpaal Nederland u graag bij. Een en ander is afhankelijk van uw technische mogelijkheden thuis in Uden, uw wensen en uw budget.

Een goede keuze is wat ons betreft een Alfen laadpaal kopen. Een laadpaal van Alfen is meestal voorzien van Dynamic Load Balancing. Daarmee wordt gewaarborgd dat tijdens het opladen rekening wordt gehouden met de energieconsumptie bij u thuis in Uden t.a.v. andere elektrische apparaten. Op die manier neemt het opladen van uw voertuig niet de volledige netcapaciteit in beslag en blijven andere voorzieningen goed functioneren.

Meer weten? Laadpaal Nederland informeert u met veel plezier vrijblijvend.

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.