Laadpaal installatie thuis in Uden

Woon jij in Uden, dan woon je lekker centraal t.o.v. diverse grote steden. Via de A50 ben je immers zo in Eindhoven en Nijmegen. Een stad als ’s Hertogenbosch is bovendien ook via de A59 of N279 snel te bereiken. Het beste verplaats je je d.m.v. een elektrische auto, dat weet inmiddels iedereen. De openbare infrastructuur t.b.v. het laden van zo’n auto is echter nog niet geweldig ontwikkeld. Overweeg daarom als elektrisch automobilist om een laadpaal thuis te kopen.

Een eigen laadpaal installatie biedt legio voordelen: altijd beschikbaar; lagere stroomtarieven en evt. direct aan te sluiten op jouw zonnepanelen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Welke laadpaal kopen in Uden?

Chargemap.com geeft aan dat jouw woonplaats Uden 72 openbare laadpalen telt. Alle elektrische voertuigen in jouw woonplaats moeten die met elkaar delen. Vanzelfsprekend gaat, geheel conform de algemene trend, dit aantal publieke voorzieningen de komende jaren flink toenemen. Maar ook het gebruik van elektrische auto’s zelf groeit explosief. Waar in 2021 nog maar zo’n 10% van de verkochte auto’s elektrisch aangedreven was, bedroeg dat een jaar later al 25%. Zorg dat je het gevecht om een openbare laadpaal in Uden niet hoeft aan te gaan. Concurreer als elektrische rijders niet met elkaar! Wij van Laadpaal Nederland regelen jouw persoonlijke thuis installatie.

Voor iedere situatie beschikt Laadpaal Nederland over een passende oplossing. Wij adviseren, leveren en installeren de techniek die bij jou past. Besluit je een laadpaal te kopen voor thuis, dan bekijken we samen met jou welke techniek vandaag en in de nabije toekomst het meest geschikt is. Op die manier doe je een toekomstbestendige investering.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Hulp van A tot Z

Laadpaal Nederland komt voort uit de brede elektrotechnische affiniteit van haar moederbedrijf JD Energy Systems BV. Wij zijn net als jou in Uden gevestigd in de provincie Noord-Brabant. Wij zien de vraag onder consumenten naar duurzame energieoplossingen explosief stijgen. Veel van onze klanten uitten al de behoefte aan een eigen laadpaal installatie, vandaar dat wij ons dit specialisme vakkundig eigen maakten.

Bij ons kun je de privé laadpaal kopen die bij jouw behoeften past. Weet je nog niet exact wat je wil? Laat je dan vrijblijvend adviseren. Wij leveren de techniek maar voeren onder ons beheer ook de installatie en after sales service uit. Betrouwbaar en gedegen, geheel zoals jij het verwacht.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.