Laadpaal installatie thuis

Een laadpaal thuis inclusief installatie brengt diverse enorme voordelen met zich mee. Het scheelt tijd, kosten en stress. Waarom?

 • U heeft dan thuis altijd een laadpaal tot uw beschikking. U bent nooit meer tijd kwijt met het zoeken naar een beschikbare openbare paal. Weg ergernis!
 • 1 ding weet u zeker, u gaat iedere ochtend op weg met een 100% volle accu. Dat scheelt veel logistieke planning omtrent opladen onderweg en het bevordert uw reistijd.
 • U bespaart kosten door installatie van een laadpaal thuis. Openbare palen worden immers veelal commercieel geëxploiteerd en niet tegen kostprijs. Uw tarieven thuis zijn veel gunstiger.
Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Laadpaal thuis inclusief installatie van zonnepanelen voor een 100% groene oplossing

Misschien gaat het u alleen om de besparing van kosten. Installatie van een laadpaal thuis kan echter ook worden verricht in het kader van een algeheel verduurzamingsproject. Als u namelijk zeker wilt weten dat u op 100% groene stroom rijdt, dan kunt u door een zusterbedrijf van Laadpaal Nederland ook een PV-systeem laten installeren. Zonnepanelen op het dak van uw woning genereren direct groene input voor uw elektrisch voertuig en beperken uw variabele mobiliteitskosten. Installatie van een laadpaal thuis inclusief zonnepanelen zorgt voor ‘gratis’ transport.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Beweeg mee naar de toekomst

De toekomst van elektrisch rijden ziet er rooskleurig uit. Er komen steeds meer elektrische voertuigmodellen bij. Elektrisch rijden is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Wanneer u gebruik gaat maken van een openbare laadpaal om de investering in een eigen oplaadsysteem uit te stellen, zult u al snel merken dat dat veel logistieke complexiteit met zich meebrengt. Laadpaal installatie thuis is daarom het overwegen meer dan waard.

Er zijn oplossingen mogelijk voor verschillende budgetten. Kies zelf hoe geavanceerd uw systeem moet zijn. Dit is mede bepalend voor de noodzakelijkheid van aanpassingen in uw elektrische infrastructuur thuis. Kiest u bijvoorbeeld voor een snellaadsysteem of voor een laadpunt met dubbele aansluiting, dan brengt dat extra kosten voor installatie van uw laadpaal thuis met zich mee. Maar er zijn ook zeer goed betaalbare oplossingen.

Laadpaal Nederland stelt uw wensen centraal, en selecteert in overleg met u een laapaalsysteem dat bij u past.

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.