Veilige laadpaal installatie in Tilburg

Vergis u niet: een oplaadpunt voor een elektrische auto is een elektrotechnische installatie die een relatief hoge spanning en stroomsterkte doorvoert. Laadpaal thuis installatie dient dan ook op een vakkundige wijze te gebeuren.

Om veiligheid te kunnen garanderen moet de juiste bekabeling worden getrokken en moeten correcte aanpassingen in de meterkast worden aangebracht. Gebeurt dat niet dan is er kans op kortsluiting, elektrisch schokgevaar en brand. Jaarlijks zijn er in Nederland zo’n 10.000 woningbranden waarvan een deel in Tilburg. Niet zelden is verkeerd aangesloten elektrotechniek zoals zonnepanelen of een laadpaal thuis de oorzaak. Het kopen en installeren van dergelijke voorzieningen doe je dus via een gerenommeerde aanbieder en installateur.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Wat voor laadpaal kopen?

Overweegt u ook om elektrisch te gaan rijden? Tilburg kent al 320 elektrische auto’s per 10.000 inwoners en is daarmee, na Breda, de gemeente met de grootste dichtheid qua elektrisch vervoer in de provincie. Een mooie status, maar ook een die uitgadingen biedt. Want dat betekent dat steeds meer mensen met een elektrisch voertuig een beroep doen op de openbare laadstructuur. Overbezetting daarvan is aan de orde van de dag. Laadpaal thuis installatie vormt echter een reële oplossing.

Bij Laadpaal Nederland heeft u de keuze uit verschillende merken en technieken laadpalen. Het laadvermogen bepaalt de oplaadsnelheid. Daarnaast kan men een laadpaal kopen met slimme techniek aan boord, die uw auto oplaadt al naar gelang de energieconsumptie in huis. Op die manier raakt uw lokale stroomnetwerk niet overbelast.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Geen overbodige luxe

Een laadpaal voor thuis kopen is een investering die zich, al naar gelang uw specifieke omstandigheden, al binnen 2 jaar kan terugverdienen. In Tilburg ging menig elektrisch automobilist u al voor. Een eigen laadvoorziening scheelt in stroomtarief. Bovendien hoeft u voortaan niet meer na te denken over waar u uw voertuig onderweg moet opladen. Uw elektrische auto staat namelijk iedere ochtend 100% volgeladen voor u klaar.

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.