Thuis laadpaal kopen en installeren

Overweeg je om een laadpaal te kopen waarmee je thuis je elektrische voertuig kunt opladen? Dat juichen wij van Laadpaal Nederland van harte toe. Niet per se omdat wij daar als laadpaalspecialist een commercieel belang bij hebben, maar omdat wij de energietransitie een warm hart toedragen.

Ons land kent volgens de ANWB anno 2023 zo’n 120.000 publieke laadpalen. Er zijn ruim 4.200 publieke snelladers beschikbaar. Daarmee beschikt Nederland over een van de beste laadinfrastructuren voor personenvoertuigen ter wereld. In het buitenland is de laadpaaldichtheid veelal aanzienlijk geringer. Toch is het ook in ons land aantrekkelijk om een laadpaal thuis aan te schaffen. Dat betekent namelijk 100% beschikbaarheid en lage tarieven.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Laadpaal kopen: wij installeren hem bij jou thuis

Een thuis laadpaal kun je in diverse vormen kopen. Installeer er een op je oprit, vanzelfsprekend beveiligd en hufterproof. Rust je garage uit met een eigen laadfunctionaliteit, vanzelfsprekend volledig veilig. En je hoeft niet per se voor een laadpaal thuis te kiezen, maar je kunt er ook een voor op de zaak kopen. Een die je medewerkers ook kunnen gebruiken.

Voor iedere situatie beschikt Laadpaal Nederland over een passende oplossing. Wij adviseren, leveren en installeren de techniek die bij jou past. Besluit je een laadpaal te kopen voor thuis, dan bekijken we samen met jou welke techniek vandaag en in de nabije toekomst het meest geschikt is. Op die manier doe je een toekomstbestendige investering.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is ontstaan vanuit moederorganisatie JD Energy Systems. Vanuit dat bedrijf realiseren wij al jarenlang duurzame oplossingen t.b.v. de totale particuliere woningen. Onze kennis is dus breder en betreft niet alleen laadpalen. Met name doordat de vergroening van het Nederlandse huishouden een steeds grotere vlucht neemt, nam de vraag naar laadtechniek bij ons toe. Inmiddels kun je bij onze dochteronderneming daarom ook je eigen thuis laadpaal kopen.

JD Energy Systems en Laadpaal Nederland dragen met de installatie van al hun voorzieningen bij aan een groenere wereld. Iets waar wij met recht trots op zijn.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.