Laadpaal voor thuis in Veldhoven kopen

Veldhoven profiteert met zijn bijna 50.000 inwoners flink van de nabijheid van high-tech-stad Eindhoven. Maar op technologisch vlak doet de stad zelf vanzelfsprekend ook een aanzienlijke duit in het innovatiezakje, door de thuisbasis te vormen van het beursgenoteerde ASML. Het technisch bewustzijn van de Veldhovense inwoners groeit daardoor. Wij als specialisten in oplaadvoorzieningen voor emissieloos voertuigen menen dan ook dat elektrisch rijden hier bovenmatige aandacht heeft. Met regelmaat krijgen wij het verzoek tot installatie van een laadpaal in jouw woonplaats.

Volgens onze cijfers telt Veldhoven anno 2023 76 publieke laadpalen, wat wel iets onder het landelijk gemiddelde ligt. Wil je voorkomen dat je je elektrische auto niet kunt ‘voltanken met stroom? Overweeg dan om voor thuis een laadpaal te kopen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Kostprijs installatie laadpaal

De kostprijs van de installatie van een laadpaal in jouw situatie in Veldhoven kun je globaal opvragen via onze website. Vraag direct een offerte op en verstrek ons daarbij zoveel mogelijk detailgegevens. Natuurlijk verschilt iedere situatie. Afgezien van merk en type laadpaal, zijn ook het aantal laadpunten, de laadsnelheid en eventueel noodzakelijke aanpassingen in jouw elektrotechnische infrastructuur thuis van belang. Ook is de kostprijs afhankelijk van de afstand van de gekozen plek voor installatie van de laadpaal tot de meterkast. Het uitvoeren van graafwerkzaamheden kan namelijk kostbaar zijn.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Deskundigheid geboden

In veel gevallen adviseren wij onze cliënten om een Alfen laadpaal te kopen. Die kent een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent een robuuste lader die veiligheid waarborgt ondanks de grote mate van belasting, ook in een buitenomgeving. Een Alfen laadpaal is betrouwbaar en robuust en vergt bovendien weinig onderhoud. Ideaal voor jou als particuliere, elektrische rijder in Veldhoven!

Vanuit Asten is Laadpaal Nederland jou graag van dienst t.a.v. al jouw behoeften omtrent emissieloos rijden.

Homepage-Laadpaal-Nederland

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.