Laadpaal thuis installatie in Veghel

De gemeente Meierijstad waartoe ook Veghel behoort, is een duurzame gemeente. Dat blijkt wel uit het feit dat er sinds enkele jaren zelfs elektrische vuilniswagens rondrijden.

Bent u ook een liefhebber of voorstander van elektrisch rijden? Of bent u wellicht door een van de vele financiële stimuleringsregeling verleid die de aanschaf van een elektrisch voertuig gunstig maken? Hoe het ook zij, als elektrisch automobilist wordt u geconfronteerd met het vraagstuk van opladen. Dat is nog niet zo eenvoudig als bij een brandstof aangedreven voertuig. Een laadpaal thuis kopen zorgt echter voor ultiem gemak en doet u haast vergeten dat u voortaan op stroom rijdt.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Waar zoal aan denken bij een laadpaal kopen?

Onder de 14.480 huishoudens in Veghel zijn aardig wat tweeverdieners. Gaat u in de ochtend ook net als uw partner in een eigen voertuig op pad? In beide gevallen in een elektrisch voertuig welteverstaan? Ongeveer een kwart van de huishoudens in ons land heeft twee auto’s of meer ter beschikking.

In een dergelijk geval heeft u een laadpaal installatie nodig met meer aansluitpunten. De Alfen Eve double Pro-line in ons assortiment bijvoorbeeld, kan meerdere elektrische auto’s tegelijkertijd opladen. Laadt u toch eventjes alleen dan kunt u met een grote capaciteit laden en is uw auto sneller ‘vol’.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Andere relevante aspecten

Wilt u een laadpaal thuis kopen, laat Laapaalnederland.nl u dan adviseren. Wij bepalen welke de juiste laadpaal is voor uw situatie thuis in Veghel. Onder andere de kosten, de noodzakelijke aanpassingen in de elektrische infrastructuur en natuurlijk uw geavanceerde wensen spelen hierin een rol.

Bij ons kunt u terecht wanneer u begint met verduurzamen en elektrisch rijden. Maar u kunt bij ons ook voor een slimme laadpaal thuis installatie terecht. Door een digitale verbinding met het elektriciteitsnet, voorkomt u dat het elektriciteitsnet overbelast raakt.

Elektrische rijden met een eigen laadpaal, daar zit toekomst in!

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.