Laadpaal kopen voor thuis in Veldhoven

Rijdt u al elektrisch of bent u dat van plan? En laadt u momenteel op aan openbare oplaadpunten en zorgt dat voor ongemak? U kunt een laadpaal voor thuis in Velhoven kopen zodat u voortaan bevrijd bent van de afhankelijkheid van openbare voorzieningen.

Wat dacht u van de Alfen Eve Single S-line? Deze laadpaal is ideaal voor thuis installatie. Het betreft een slank en compact, intelligent oplaadpunt dat op verschillende manieren kan worden gemonteerd. De Alfen Eve Single Pro-line is ook geschikt voor thuisgebruik en laadt uw auto zowaar nog sneller op. De geïntegreerde MID-meter die wordt aangesloten op het elektrische inputsysteem, maakt het ook mogelijk om dit oplaadpunt te delen met meerdere voertuigeigenaren en de financiële afhandeling hierbij eenvoudig te regelen. Handig als razendsnelle laadpaal thuis installatie, maar ook voor bijvoorbeeld als toepassing binnen VvE’s.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Veilige laadpaal installatie in Veldhoven

In Veldhoven vonden in 2022 in totaal 18 woningbranden plaats. Dat zijn er fors meer dan de 11 van het jaar ervoor. Systemen worden in de regel zeer brandveilig ontworpen door leveranciers van oplaadtechnologie. Toch kan wel gesteld worden dat een elektrische auto aan een laadpaal thuis, meer brandgevaar oplevert dan een stilstaande auto die rijdt op benzine of diesel. In geval van kortsluiting en oververhitting vormt de lithium accu een brandgevaarlijke bron. Op zich maakt het niet zoveel uit welke laadpaal u besluit te kopen. Laadpaal installatie dient echter altijd door een deskundige te worden verricht.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Anticipeer op de toekomst

Naar verwachting rijden er in 2025 in Nederland 1 miljoen elektrische auto’s rond. In september 2021 stonden net geen 230 elektrische auto’s geregistreerd in de gemeente Veldhoven. Een jaar later bedroeg dat aantal echter al bijna 375. Elektrisch rijden ondergaat momenteel een enorme stroomversnelling. Naar verwachting telt uw gemeente in 2025 meer dan 2.500 elektrische voertuigen. Het openbare laadnetwerk kan die toename niet bijbenen en dat vormt een uitstekend motief om een laadpaal thuis in Velhoven te kopen.

Laadpaal Nederland waarborgt veilige installatie en duurzaam functioneren. U bespaart mobiliteitskosten en bent qua mobiliteit veel flexibeler. Waarom nog wachten?

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.