Laadpaal kopen voor in Eindhoven

Bezit jij een elektrisch voertuig of overweeg je de aanschaf ervan? Veel mensen in Eindhoven zijn vooruitstrevend op technisch gebied. Ze zijn in techniek geïnteresseerd en dragen bovendien graag hun steentje bij aan de energietransitie. Het is dan ook niet voor niets dat Eindhoven anno 2023 reeds 761 publieke laadpalen telt. Door middel van een laadpas kun je in elke buurt en wijk in jouw stad terecht. Maar is dat wel zo ideaal? Zou je niet eens liever overwegen om een laadpaal thuis te kopen?

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Laadpaal thuis installatie is ideaal

Tel maar eens uit. Gemiddeld genomen zijn er in de gemeente Eindhoven 0,8 auto’s per huishouden. Dat is betrekkelijk weinig maar in totaal zijn dat toch 101.690 voertuigen. Slechts een klein gedeelte daarvan rijdt momenteel elektrisch. Echter vanaf 2030 mogen geen voertuigen meer verkocht worden die door fossiele brandstof worden aangedreven. Dat vormt alle reden om laadpaal thuis installatie te overwegen.

De komende jaren zal het aantal elektrische voertuigen namelijk exponentieel gaan toenemen. Het is maar de vraag of het gemeentelijk overheidsbeleid hier tijdig op anticipeert en voldoende laadpaal installatie in de publieke ruimte ten uitvoer zal brengen. De kans bestaat dat oplaadpunten relatief schaars worden.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Diverse voordelen

Door een eigen laadpaal te kopen in Eindhoven ben je niet langer afhankelijk van publieke beschikbaarheid. Laadpaal installatie in of bij jouw woning waarborgt bovendien dat je lagere energietarieven betaalt.

En dan is er nog een reden om een eigen laadpaal te kopen. Laadpaal thuis installatie in combinatie met de aanleg van eigen zonnepanelen op jouw woningdak in Eindhoven, vormt namelijk de enige manier om er 100% zeker van te zijn dat je volledig emissieloos rijdt.

Gelukkig kan Laadpaal Nederland deze fraaie ambitie samen met jou en haar zusterbedrijf JD Energy Systems ten uitvoer brengen. Neem gerust contact op voor de vergaande mogelijkheden.

Homepage-Laadpaal-Nederland

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.