Laadpaal kopen in Weert

Heb je al eens ooit de fraaie Sint-Martinuskerk in Weert beklommen? Die is vandaag de dag 78 meter hoog. Voordat de piek eraf waaide, bedroeg de hoogte echter maar liefst 104 meter. Toch heb je ook nu nog een zeer fraai uitzicht wanneer je de toren kunt beklimmen. En dan valt onmiddellijk op hoe groen Weert wel niet is (groenste stad van Europa). Bovendien krijg je een beeld van iedere publieke laadpaal installatie die de stad rijk is.

Weert Kent bijna 70 publieke oplaadpunten. Elektrisch rijden past bij een stad die, zoals die van jou, bovengemiddeld duurzaam en groen is. Een laadpaal thuis installatie is dan ook geen overbodige luxe.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Je moet o.a. letten op veiligheid als je een laadpaal thuis in Weert wilt kopen

Een belangrijk aspect t.a.v. de installatie van een laadpaal thuis is dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Dat vergt de juiste bekabeling en de juiste configuratie in de meterkast. Veiligheid gaat voor alles en dus kies jij voor een installateur die dat kan waarborgen. Het voltagevermogen van je oplaadpunt is immers aanzienlijk en niemand zit te wachten op stroomuitval, kortsluiting of zelfs brand.

Daarnaast is het met het oog op veiligheid wenselijk dat alleen jij je laadpaal installatie kunt gebruiken en dat deze bovendien hufterproof is. Laadpaal Nederland beschikt over systemen die voorzien zijn van specifieke autorisatietechnieken, zeer geschikt om je laadpaal thuis op je oprit af te schermen voor ongenode gasten.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Volledig ontzorgd

Wil je een laadpaal voor thuis kopen dan kan Laadpaal Nederland de installatie volledig voor je verzorgen. Bovendien staan wij bekend als een serviceorganisatie, kosteloos en vrijblijvend wanneer de situatie daarom vraagt. Wij waarborgen een toekomstbestendig kwaliteitsproduct en maken groen rijden in Weert voor iedereen nog aangenamer en betaalbaarder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Hulp nodig om te bepalen waar jouw behoefte ligt? Onze adviseurs staan je met alle plezier bij tijdens je selectieproces.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.