Laadpaal kopen en installeren in Veghel

Veghel ligt direct aan de A50. Van hieruit zijn verschillende grote steden als Eindhoven, Helmond, Oss en ’s-Hertogenbosch uitstekend en razendsnel per auto bereikbaar. Jouw woonplaats telt volgens de laatste statistieken dan ook niet minder dan 18.185 auto’s. Wist je dat die vanaf 2035 verplicht allemaal emissievrije moeten worden? Rij jij nu al elektrisch? Overweeg dan de installatie van een laadpaal thuis.

We weten allemaal dat gebruikmaking van enkel publieke laadpalen tot problemen kan leiden. Je weet immers nooit zeker wanneer je kunt opladen omdat een oplaadplaats dikwijls al bezet is. Volgens onze statistieken telt Veghel anno 2023 dan ook maar 73 publieke laadpalen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Nu al tijd om een laadpaal te kopen voor thuis

Afgezien van de continue beschikbaarheid zijn er nog meer redenen om in een privé oplaadpunt te investeren. Zo’n eigen laadpaal scheelt je namelijk een hoop stress. Je weet iedere morgen zeker dat je voertuig volledig volgeladen is. Hoewel laadpaal installatie voor privégebruik natuurlijk een investering met zich meebrengt, scheelt het je uiteindelijk ook flink in de kosten. Je bent immers niet langer afhankelijk van de dure energietarieven van publieke voorzieningen in Veghel.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Sla je dubbelslag!

En dan is er nog een goede reden om installatie van een laadpaal thuis via Laadpaal Nederland te overwegen. Ons zusterbedrijf JD Energy Systems BV is namelijk gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Door zowel in een oplaadpunt als in een energie genererende voorziening o.b.v. zonnepanelen te investeren, rijd je voortaan 100% groen en 100% gratis.

Ten aanzien van laadpaal installatie t.b.v. jouw mobiliteit in Veghel, hebben wij meerdere opties beschikbaar die ieder hun eigen kostenplaatje kennen. Dit is mede afhankelijk van het aantal synchrone oplaadpunten en de gewenste maximale oplaadsnelheid. Onze technici zijn gedegen adviseurs die jou helpen om de juiste keuzes te maken.

Homepage-Laadpaal-Nederland

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.