Laadpaal kopen en installeren in Helmond

De Automotive Campus in Helmond is dé nationale en internationale hotspot voor green mobility. Zelfs de ontwikkeling van een zelf opladend voertuig wordt hier gefaciliteerd. Vanzelf opladen is er voor normale elektrische auto’s nog niet bij zoals u weet. Maar thuis opladen is natuurlijk wel mogelijk. Een laadpaal kopen voor thuis biedt dan ook diverse mogelijkheden. Uit onderzoek is gebleken dat 2 op de 3 voertuigen in Helmond met regelmaat wordt gebruikt voor een autorit van meer dan 100km. Een elektrisch voertuig is ideaal om voor dit soort ritten aanzienlijk op CO2-uitstoot te besparen. Maar daarvoor wilt u natuurlijk niet inleveren qua vervoersflexibiliteit. Installatie van een laadpaal thuis waarborgt die flexibiliteit.
Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Laadpaal installatie: bepaal zelf de kosten

10% van de Helmonders denkt bij de aanschaf van een nieuwe auto ook aan een elektrisch voertuig. U als elektrisch rijder bent dat stadium echter al voorbij en hebt de voordelen van elektrisch rijden al ontdekt. Maar wellicht laadt u nog steeds op bij publieke laadpunten en neemt u de oplaadstress en onbeschikbaarheid daarvan met regelmaat voor lief.

De kosten die samenhangen met een laadpaal kopen en installeren vallen echter reuze mee en wegen absoluut tegen de aanschafprijs op. Bij Laadpaal Nederland is aanschaf van een eigen oplaadinstallatie al mogelijk voor minder dan € 1.000.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Doet u het, doe het dan wel goed

Bij installatie van een laadpaal thuis is het aan te raden om niet alleen naar de actualiteit maar ook naar de toekomst te kijken. Wellicht gaat u binnen afzienbare tijd ook voor een tweede elektrische auto voor de mobiliteit van uw partner en overige gezinsleden. Dan is het jammer wanneer u uw huidige laadpaal thuis moet vervangen voor een met een dubbele aansluiting. En wellicht rijdt u momenteel een oplaadbare plugin-hybride maar gaat u binnenkort overstappen naar een volledig elektrisch voertuig. Dat vergt een oplaadstation met een hogere capaciteit waardoor opladen binnen een aanvaardbaarder tijdsbestek kan plaatsvinden.

Dit soort vragen stellen we u bij Laadpaal Nederland. Advies, levering en installatie omtrent uw laadpaal thuis in Helmond.

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.