Laadpaal kopen als je in ’s Hertogenbosch woont

Vrijwel nergens woon je in Nederland zo centraal als in ’s Hertogenbosch. Via de A2 ben je zowel razendsnel in de Randstad als in het Zuidoosten van ons land. En via de A59 liggen zowel West- als Oost-Nederland binnen handbereik. Hier wonen dan ook de nodige mensen die van hieruit iedere dag het hele land doorreizen. Dat doen ze veelal zeer bewust, door middel van een elektrische auto. Beschikbaarheid over een eigen laadpaal installatie is daarbij geen overbodige luxe voor hen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Waarom zou je een laadpaal voor thuis kopen?

De prijzen voor stroomverbruik zijn met name het afgelopen jaar (2022) zeer sterk gestegen. Dat geldt voor particuliere thuisconsumptie van stroom, maar vanzelfsprekend zijn de stijgende tarieven ook doorberekend in de KWh-vergoeding die je bij publieke laadpalen betaalt. In de gemeente ’s Hertogenbosch zijn meer dan 400 openbare laadpunten voor elektrische auto’s.

Op die openbare plekken in ’s Hertogenbosch kun je vanzelfsprekend met je voertuig terecht om ‘dure energie te tanken’. De beschikbaarheid is echter niet altijd gegarandeerd en je moet het laden vaak intensief plannen. Bovendien staat je auto dan niet veilig bij jou thuis. Een laadpaal thuis installatie is dan een waardevolle investering waar je veel plezier aan beleeft en die zichzelf snel terugverdient. Bij Laadpaal Nederland kun je de laadpaal kopen die bij jouw specifieke situatie past.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Laadpaal Nederland: jouw partner van begin tot eind(eloos)

Vanuit haar vestiging in Asten, niet ver van ’s Hertogenbosch, bedient Laadpaal Nederland de hele Nederlandse particuliere laadpuntmarkt. Wij maken betaalbaar thuisladen mogelijk en ontzorgen onze klanten volledig. Wil iemand een laadpaal kopen bij ons, dan begint dat bij een intake waarin wij de behoeften nauwkeurig in kaart brengen. Ook de technische mogelijkheden die de huidige elektra infrastructuur biedt, worden door ons in kaart gebracht. Hierop volgt een offerte op maat waarna inkoop en installatie vervolgens volledig in eigen beheer plaatsvinden.

En ook na laadpaal installatie blijven wij betrokken en waarborgen wij jouw mobiliteit in ’s Hertogenbosch. Dit door middel van een intensieve after sales service.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.