Laadpaal kopen als bedrijf

Meer en meer mensen rijden elektrisch. Misschien doet u dat als ondernemer ook wel al en stimuleert u het ook onder uw werknemers. Wellicht bent u zelfs al bezig om uw zakelijk wagenpark te verduurzamen. Voor elektrische automobilisten is het opladen van hun voertuig een extra belasting t.o.v. personen die brandstof aangedreven voertuigen hanteren. Opladen kost meer tijd en planning. Een elektrische laadpaal kopen en laten installeren op de zaak brengt daar verandering in.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Auto laadpaal kopen vergemakkelijkt zakelijk werkverkeer

Rijden uw werknemers elektrisch maar kunnen ze nog niet opladen op de zaak, dan maakt dat hen vaak net wat minder flexibel. Ze komen wat later of moeten wat eerder vertrekken omdat ze rekening moeten houden met het opladen van hun voertuig onderweg bij een publiek laadpunt. Dat is ook logisch. Kunt u als ondernemer zelf ook niet opladen bij uw bedrijf, dan ervaart u die logistieke uitdaging ook. U kunt dan echter een losse laadpaal kopen waar u en uw medewerkers altijd gebruik van kunnen maken.

Wilt u een elektrische laadpaal kopen voor op uw bedrijf, dan is het belangrijk om de energiebehoefte en de capaciteit vooraf goed in kaart te brengen. En niet alleen voor vandaag maar ook met het oog op de groei van uw bedrijf. Want is uw wagenpark en het aantal medewerkers volgend jaar flink toegenomen, dan is de capaciteit van een enkel laadpunt al snel te gering.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Breng uw transportbehoefte in beeld

Een laadpaal installeren, dat kunnen veel bedrijven. Maar een onderneming op strategisch niveau adviseren en assisteren bij verduurzaming van de transportbewegingen, dat is heel wat anders. Bij Laadpaal Nederland gaan we eerst met u in gesprek omtrent uw behoeften en plannen voor de toekomst. Op basis daarvan stellen we een plan op en adviseren we u om een losse laadpaal of een set te kopen. Op die manier zijn u en uw werknemers lange tijd ontzorgt op het gebied van opladen. Prettig toch!

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.