Waarom een laadpaal installatie thuis kopen?

Installatie van een laadpaal thuis is absoluut de overweging waard. Sterker nog, voor een elektrisch automobilist die kiest voor duurzaam maar die niet wil inleveren op het gebied van mobiliteit, is het gewoonweg een ‘must’.

Laat ons vooropstellen: volgende de website klimaatakkoord staan er in Nederland genoeg publieke oplaadpunten voor alle elektrische auto’s die anno 2023 in ons land rondrijden. De vraag is echter welke kwaliteit van mobiliteit daarin als uitgangspunt genomen wordt. Opladen aan een publiek laadpunt heeft immers grote nadelen. Een laadpaal thuis inclusief installatie, is de kosten dan ook meer dan waard.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Installatie laadpaal thuis: de kosten voor jou als particulier

Vanzelfsprekend brengt een eigen oplaadpunt aan huis een investering met zich mee. Daar moet je voor in de buidel tasten en het geld, tja daar moet je natuurlijk wel over beschikken. Heb je echter eenmaal besloten de investering te gaan plegen, dan heb je ruime keuze voor wat betreft merken en functionaliteiten. De kosten van een laadpaal thuis inclusief installatie variëren al naar gelang de mogelijkheden die de laadpaal van jouw keuze biedt.

Echter ook de bestaande elektrotechnische infrastructuur en het door jou gekozen oplaadpunt spelen een rol voor wat betreft de complexiteit die bij installatie van jouw laadpaal thuis komt kijken. Dit bepaalt de kosten die dat met zich meebrengt. Noodzakelijke aanpassingen in de meterkast en eventuele graafwerkzaamheden voor het leggen van bekabeling zijn namelijk kostbaar.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Vraag direct offerte aan!

Maar stel je eens voor: altijd kunnen opladen, de laagste tarieven en 100% groen rijden, dat wil toch iedereen? In de regel varieert de prijs van installatie van een laadpaal thuis tussen de € 1.500 en € 3.000. Vraag via de website van Laadpaal Nederland een offerte op en geef je wensen zo goed mogelijk aan, dan ontvang je van ons snel een richtprijs t.b.v. jouw situatie. Desnoods komen we vooraf langs.

Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor jouw aanvraag van A tot Z. Wij adviseren, verkopen en installeren. Meer heb jij niet nodig om optimaal mobiel te kunnen zijn.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.