Investeren in een eigen laadpaal in Eindhoven

Uit onderzoek van TechTiek is gebleken dat het aantal elektrische auto’s in heel Nederland in een jaar tijd met 45 procent is gestegen naar ruim 303.000. Ook in uw stad Eindhoven steeg het aantal elektrische auto’s hard. Volgens de laatste meting gaat het om 3.157 geregistreerde auto’s die in de stad rondrijden. En die moeten allemaal opgeladen worden. Rijdt u ook elektrisch? Tijd voor installatie van een laadpaal thuis dan!

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Waarom een eigen laadpaal kopen en installeren?

Met ruim 100.000 openbare laadpalen en ook nog eens bijna 3.500 openbare snellaadvoorzieningen, kent Nederland de grootste openbare laadpaaldichtheid van Europa. Ook Eindhoven telt met ruim 30 openbare laadpalen per 10.000 inwoners veel oplaadvoorzieningen. Toch is een particuliere laadpaal kopen voor thuis absoluut geen overbodige luxe.

Dat komt omdat het aantal laadpalen in Nederland vrijwel continue achter de groei van het aantal elektrische auto’s aanloopt. Daardoor is het ondank het grote aantal openbare laadvoorzieningen toch vaak lastig om het voertuig gemakkelijk op te laden op een openbare locatie. Het zorgt voor stress en veel logistieke planning. Laadpunten zijn dikwijls al bezet. Ook in Eindhoven is hier met grote regelmaat sprake van.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Openbaar opladen raakt ook uw portemonnee

Wat dacht u ervan om iedere ochtend verzekerd te zijn van een volle accu? Gedurende de hele dag geen stress te hebben over waar of wanneer u moet opladen? Dat kan door eigen oplaadvoorzieningen thuis aan te laten leggen. En zo’n laadpaal installatie bespaart u nog kosten ook. Kiest u voor slim laden door middel van een dynamisch energiecontract, dan is de terugverdientijd van de aanschaf van uw laadpaal thuis in Eindhoven slechts 1,6 jaar.

Veel openbare laadpalen worden geëxploiteerd door commerciële partijen waardoor de tarieven per KWh- een flinke winstopslag kennen. Laadt u thuis op dan doet u dat conform uw eigen gunstige tarieven, en dikwijls nog in de daluren ook nog.

Een eigen laadpaal laten installeren? Neem contact op met Laadpaal Nederland. Landelijk actief maar met de regio Oost-Brabant als thuisbasis.

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.