Installatie laadpaal thuis in Veldhoven

Ongeveer 3% van het Nederlandse wagenpark is volledig elektrisch. In jouw woonplaats Veldhoven rijden volgens onze statistieken in totaal 22.475 personenauto’s rond. Dat wil zeggen dat er naar verwachting 675 volledig elektrische personenauto’s zijn. Die moeten het doen met ongeveer 75 publieke laadpalen, oftewel 9 auto’s per laadpaal in Veldhoven. Wil jij nooit meer de stress ervaren die hoort bij het vinden van een publieke laadplek? Dan moet je een laadpaal kopen en installeren voor thuis.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Laadpaal installatie: alle kostenfactoren in beeld

De kosten voor een laadpaal installatie zijn van diverse factoren afhankelijk. Niet ieder type auto is geschikt voor ieder type laadpaal. Op de website van laadpaal Nederland kun je alle bijzonderheden omtrent jouw situatie aangeven. De prijs voor je installatie is geheel afhankelijk van de mate waarin jij geavanceerde wensen hebt. Soms is additioneel elektrotechnisch installatiewerk nodig om de juiste aansluiting te maken in de meterkast, ter installatie van een geschikte laadpaal voor bij jou thuis.

Je moet díe laadpaal kopen en laten installeren die voorziet in jouw exacte wensen in Veldhoven, o.a. ten aanzien van de oplaadtijd. Ook relevant is waar de paal wordt gesitueerd t.o.v. jouw meterkast. Intensief graafwerk voor het trekken van de kabel verhoogt de prijs namelijk.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Maar let eens op de voordelen

Vanzelfsprekend, een laadpaal kopen thuis vergt een eenmalige investering. Gemiddeld varieert die van € 1.500 tot € 3.000. Een eigen oplaadpunt biedt echter geweldige voordelen. Deze is immers altijd beschikbaar hetgeen betekent dat je iedere ochtend met een 100% opgeladen auto aan de dag begint. Bovendien betaal je geen opslag op de gebruikelijke energietarieven van laadpaalexploitanten, als je over een eigen laadvoorziening beschikt.

Laadpaal Nederland stelt zichzelf ten doel om elektrisch rijden op korte termijn om te vormen tot dé norm in heel Nederland, en dus ook bij jou in Veldhoven. Kijk op onze website en neem contact met ons op om in detail te vernemen wat wij voor jou kunnen doen.

Homepage-Laadpaal-Nederland

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.