Installatie laadpaal in Weert

Weert, stad in het groen. Jouw stad werd in 2012 reeds uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. In 2013 mocht daar de titel ‘Groenste stad van Europa’ aan toegevoegd worden. In 2014 werd Weert zelfs als ‘Groenste regio van de wereld’ aangeduid. Al dat groen, daar hoort vanzelfsprekend elektrisch rijden bij. En elektrische automobilisten zijn er dan ook heel wat in jouw woonplaats. En dat betekent dat er alle reden is om een eigen laadpaal voor thuis te kopen.

Want van de bijna 24.000 personenauto’s in Weert, rijden er naar schatting al bijna 1.000 volledig elektrisch. En die moeten het gezamenlijk doen met krap 60 openbare laadpalen.  Wil jij je voertuig altijd op kunnen laden thuis? Dan moet je een eigen laadpaal kopen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Alfen laadpaal kopen

Wij van Laadpaal Nederland adviseren onze klanten dikwijls om een Alfen laadpaal te kopen. Alfen is met zijn brede aanbod van transformatorstations, energieopslagsystemen en natuurlijk laadpalen voor elektrische auto’s, een essentiële speler binnen het speelveld van de energietransitie. Het bedrijf werd al in de jaren ‘30 van de vorige eeuw in Nederland opgericht en kan dus bogen op bijna een eeuw aan ervaring. En die ervaring, die zie je terug in de productkwaliteit.

Wij raden aan een Alfen laadpaal te kopen vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid, de aandacht voor veiligheid en de mate van efficiency van het product. Ondanks de grote capaciteit en zware belasting gaan laadpunten van dit merk jarenlang probleemloos mee. Dat betekent zorgeloos elektrisch rijplezier voor jou in Weert.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Ruime keuze

Je kunt bij Alfen kiezen voor de S-Line en de Pro-Line, met een laadvermogen van 3,7kW tot  wel 22kW. Beschik je niet over 1 maar over 2 elektrische voertuigen thuis? Dan kun je een laadpaal kopen met een dubbel contactpunt voor het gelijktijdig laden van 2 auto’s.

Elektrisch rijden moet niet langer een uitdaging maar een gewoonte zijn. Vanuit het nabij Weert gelegen Laadpaal Nederland in Asten maken wij dat voor jou mogelijk.

Homepage-Laadpaal-Nederland

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.