Installatie laadpaal in Venlo

Wij zijn Laadpaal Nederland, beschikbaar voor het hele land op het gebied van laadpaal installatie t.b.v. elektrisch rijden thuis en op de zaak. Wij opereren door heel Nederland, maar geen zorgen want wij zijn dichtbij Venlo gevestigd, net over de provinciegrens in het Brabantse Asten. Wilt u een laadpaal voor thuis kopen? Wij adviseren u op maat en waarborgen feilloze en veilige installatie.  

Het is het overwegen meer dan waard om voor thuis een laadpaal te kopen. Dan profiteert u namelijk van lagere energietarieven. Uw paal is bovendien altijd beschikbaar en u gaat iedere ochtend gegarandeerd de weg op met een volledig opgeladen accu.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Kostprijs installatie laadpaal

Een luttele 37 kilometer scheiden u van een van onze laadpaalexperts. Binnen 30 minuten staat deze via de A67 bij u thuis of op de zaak in Venlo voor de deur. Wij bieden een breed assortiment laadpaaloplossingen aan in variërende prijscategorieën. De kostprijs van een laadpaal varieert van nog geen € 1.000 tot € 3.000 exclusief installatie. U kunt zelf kiezen welk model u wilt en welke extra features u nodig heeft.

Wilt u bijvoorbeeld een Alfen laadpaal kopen? Dan kan bij ons al voor minder dan € 1.000 exclusief bezorging. U kunt dan zelf zorgdragen voor montage. Het is echter aan te bevelen om dat over te laten aan een van onze gespecialiseerde partners op installatiegebied. Dan weet u zeker dat de techniek duurzaam en veilig werkt.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Geniet de voordelen van elektrisch rijden en zelf opladen

Met 1.520 elektrische voertuigen in Venlo, geteld in 2023, rijden er in uw gemeente relatief gezien wat minder elektrische auto’s rond dan het Nederlands gemiddelde. En dat terwijl de Floriade en het duurzaamheidscentrum Brightlands Greenport Campus dat daaruit voortvloeide, de stad een enorme groene impuls gaven.

Door voor thuis en / of op de zaak in Venlo een laadpaal te kopen, geeft u die lokale vergroening een nieuwe impuls. De combinatie met de mogelijkheid van door zonnepanelen opgewekte stroom, zorgt bovendien voor een sluitend systeem van zero-emission.

Of wij dat ook allemaal even bij u kunnen komen regelen? Jazeker, Laadpaal Nederland en haar zusterbedrijven op het gebied van duurzame energie staan tot uw dienst.  

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.