Installatie laadpaal in Helmond

Helmond is met recht trots op de aanwezigheid van de Automotive Campus. Hier wordt immers gewerkt aan de auto van de toekomst. Onder andere het inmiddels welbekende bedrijf Lightyear ontwikkelt hier een volledig elektrische auto die zichzelf kan opladen d.m.v. geïntegreerde zonnecellen. Helaas is het bij het gros van de reeds bestaande elektrische auto’s nog niet zover en is opladen nog absolute noodzaak. Rijd je wel al elektrisch, overweeg dan dus eens om een laadpaal thuis te kopen.

Je kunt bijvoorbeeld een Alfen laadpaal kopen en laten installeren op je oprit of in je garage bij je woning in Helmond. Daar laad je snel, veilig, betrouwbaar en goedkoop op, op basis van in ons eigen land ontwikkelde laadtechniek.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Já! Kies ervoor om voor thuis een laadpaal te kopen!

Installatie van een laadpaal is een delicate klus. Daarbij is het niet alleen van belang dat jouw huidige behoeften in kaart worden gebracht, maar ook dat er oog is voor je toekomstige situatie t.a.v. mobiliteit. De ontwikkelingen gaan immers zo snel. Een goede installateur let bovendien op het aspect veiligheid en zorgt ervoor dat de meterkast van jouw woning in Helmond wordt afgestemd op de installatie. Daarnaast kijken wij van Laadpaal Nederland ook naar je verdere energieconsumptie en waarborgen we dat deze altijd op gebalanceerde wijze plaats zal vinden.

Soms ligt de kostprijs van installatie van de juiste laadpaal net wat hoger dan van de goedkoopste oplossing. Toch adviseren wij met regelmaat om die meerprijs te accepteren, eenvoudigweg omdat de oplossing dan veel toekomstbestendiger is.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Vertrouw op onze expertise

Laadpaal Nederland, gevestigd in Asten, heeft als ambitie om iedere particulier in ons land van betrouwbare laadtechniek te voorzien. Door een Alfen laadpaal te kopen doe je jezelf een groot plezier. Ondanks onze grote ambitie gaan wij graag ‘inside out’ te werk. Het liefst werven wij klantadviseurs direct in onze eigen regio Helmond. Van daaruit kunnen wij jou razendsnel van dienst zijn met after sales service en tevens met andere elektrotechnische, duurzame producten en diensten.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.