installatie van jouw laadpaal in Uden

De oude Sint-Petruskerk in Uden, oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw, valt direct op wanneer je over de A50 overdags deze stad passeert. Zou je vanaf de punt van een van de 2 torens of vanaf de koepel over de stad uitkijken, dan zou je alle 72 publieke laadpalen in Uden die in deze stad gelegen zijn, kunnen zien. Wellicht maak jij daar al regelmatig gebruik van. Wellicht overweeg je wel om een eigen laadpaal te kopen en installeren.

Een laadpaal kopen voor thuis verlaagt de kosten van jouw mobiliteit. Je laadt namelijk d.m.v. lagere tarieven. Tel daar het voordeel van continue beschikbaarheid bij op alsmede een gegarandeerd volle accu iedere ochtend. Dan hoeven wij jou waarschijnlijk al niet meer te overtuigen.

Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Laadpaal installatie: alle aspecten m.b.t. kosten op een rij

Je eigen laadpaal installatie in Uden. Voor een kostenbedrag van € 1.500 tot € 3.000 is het al een feit. Een en ander is van diverse factoren afhankelijk. Welke techniek kies je? Wat is de exacte positionering van het oplaadstation en is dat makkelijk realiseerbaar of vergt dat arbeidsintensieve aanpassingen?

Een van de technisch adviseurs van Laadpaal Nederland komt graag bij je langs in Uden om zowel jouw wensen als de situatie te inventariseren. Wij laten je dan vervolgens d.m.v. een duidelijke offerte weten welk investeringsbedrag met installatie van jouw laadpaal thuis gemoeid is.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Ga voor toekomstbestendige kwaliteit

Wellicht is het verleidelijk om een laadpaal te kopen en te laten installeren die het minste kost. Je moet je dan echter afvragen of dat op lange termijn ook de meest voordelige optie is.

Een laadpaal kopen thuis is een strategische overweging. Mobiliteit zal de komende jaren snel veranderen dus is het wenselijk om te kiezen voor een laadpunt dat daarop is voorbereid. Als specialist in laadpaal installatie hechten wij van Laadpaal Nederland sterk aan een integrale benadering. Veiligheid, duurzaamheid, gebruiksgemak en toekomstbestendigheid vormen allemaal onderdeel van de oplossing die wij jou in Uden te bieden hebben.

Laadpaal-Nederland-Easee-Home

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.