Alfen laadpaal kopen in Veghel

Veghel is optimaal bereikbaar per auto. Via de A50, de A59 en de N279 rijdt u snel van en naar alle windstreken. En met een elektrische auto legt u al die kilometers ook nog eens milieuneutraal af. Geen wonder dat de lokale media eind 2022 berichtten dat het aantal elektrische auto’s in heel Meierijstad, waaronder Veghel, met maar liefst 57% was gestegen. Ook het aantal consumenten die voor thuis een laadpaal kopen, neemt aanzienlijk toe. Overweegt u ook installatie van een eigen laadpaal? Dan heeft u ruime keuze, zelfs uit meerdere merken van Nederlandse bodem. Alfen is een van die merken. Een bedrijf dat al in 1937 werd opgericht in Hilversum en dat zich al vanaf het eerste uur bezighoudt met de ontwikkeling en realisatie van hoog- en laagspanningsapparaten.
Gratis persoonlijk laadadvies?
Wij helpen u graag.
Charging Station Vector Illustration - PNG File

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

laadpaal-nederland-werkwijze-4

Laadpaal voor thuis in Veghel kopen

U als elektrisch automobilist heeft er waarschijnlijk ook over nagedacht voordat u de investering in een oplaadbaar voertuig deed: ‘kan ik er wel mee op vakantie’. Het is algemeen bekend dat vrijwel geen enkel land in Europa zo’n grote, publieke oplaadinfrastructuur heeft als Nederland. In het buitenland is dat helaas anders. Toch is het aan te raden om niet alleen afhankelijk te zijn van de publieke oplaadvoorzieningen, maar om ook voor thuis een laadpaal te kopen.

De kostprijs voor installatie van een laadpaal is onder andere afhankelijk van het oplaadvermogen, het aantal oplaadpunten en van het feit of er sprake is van intelligente oplaadtechniek of niet. De investering is echter altijd zijn geld meer dan waard en bespaart u op termijn in Veghel tijd, inspanning en geld.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik kopen?

Welke laadpaal het beste bij jou en je auto past, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. In het assortiment van Laadpaal Nederland zijn drie verschillende types opgenomen van het merk Alfen, namelijk de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

LaadpaalLaadvermogenDisplayAantal stopcontacten
alfen eve single s-line3,7kW tot 11kWLED statusindicatie1 stopcontact
alfen eve single pro-line3,7kW tot en met 22kWFull colour 3,5” kleurendisplay1 stopcontact
alfen eve double pro-line3,7 kW tot en met 22 kW7″ inch LED kleurendisplay2 stopcontacten

De voordelen van Alphen

Waarom dan specifiek een Alfen laadpaal kopen? Dit merk staat bekend om zijn geavanceerdheid, robuustheid en veiligheid. Dynamic Load Balancing is kenmerkend voor oplaadpunten van het merk Alfen. Dat betekent dat het opladen wordt afgestemd op de energieconsumptie van uw huishouden op ieder moment. Op die manier wordt uw lokale energienetwerk niet overbelast. Meer weten over de installatie van een laadpaal? Kom vanuit Veghel langs in ons kantoor in Asten en wij leggen u alles vrijblijvend uit.
Laadpaal-Nederland-Alfen-Single-S-Line

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal voor de deur? Of heb je nog vragen? Laat je verder helpen door ons! Onze mederwerkers staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Nijmegen. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.