Laadpaal Amersfoort

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, terwijl de wachttijd voor een plekje voor een beschikbaar laadpunt steeds langer wordt. Een elektrische laadpaal voor de deur is daarom de perfecte uitkomst. Bij Laadpaal Nederland zijn we echte kenners op het gebied van laadpalen voor particulieren. Ook in Amersfoort zijn we actief en staan we voor je klaar. Heb jij een elektrische auto en heb je interesse in het kopen of laten installeren van een laadpaal in Amersfoort? Laat je dan gratis adviseren of vraag direct een offerte aan.

Laadpaal Amersfoort

slim en toekomstklaar

snelle levering

persoonlijk advies

Keuze maken, welke laadpaal

Laadpaal kopen: waar moet je op letten?

Een laadpaal aanschaffen is zo gedaan, maar er gaat wel wat onderzoek aan vooraf. Daar helpen wij je graag mee! Er zijn namelijk diverse laadpalen op de markt met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Het is daarom ten eerste belangrijk om te kijken naar het laadvermogen van de laadpaal of wallbox. Houd er rekening mee dat de elektrische auto die je nu in gebruik hebt, waarschijnlijk niet je laatste is. Kies daarom een laadpaal of wallbox met een ietwat hoger laadvermogen. Zo kan de laadpaal ook gebruikt worden bij een snellere auto. Wij raden vaak een laadpaal aan, waarbij de laadkabel eraan vastzit. Wanneer je zo’n laadpaal wilt bestellen, houd dan de locatie van het laadpunt in je achterhoofd. Denk ook bij het maken van deze beslissing aan wat extra lengte, zodat deze ook bruikbaar is bij een grotere auto. Kies wel met beleid, want je wilt uiteraard geen rondslingerende kabels. Regel de plaatsing met een gespecialiseerd installatiebedrijf voor laadpalen, zodat de laadpaal op diverse aansluitingen bruikbaar is. Kun jij wel wat advies gebruiken voor de aanschaf en plaatsing van een laadpaal in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

ons aanbod elektrische laadpalen

 • Laadvermogen van 3,7kW tot 11kW
 • Zeer kleine moderne behuizing
 • LED statusindicatie
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7kW tot en met 22kW
 • Vaste kabel 1 of 2
 • Full colour 3,5” kleurendisplay
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Laadvermogen van 3,7 kW tot en met 22 kW
 • Voorzien van twee stopcontacten
 • Plug & Charge of autorisatie via RFID
 • Standaard energiemeter voor het verrekenen van stroom

Welke laadpaal moet ik bestellen?

Het kiezen van een laadpaal hangt van verschillende factoren af. Zoals we al eerder zeiden speelt de capaciteit een grote rol maar ook het bedrag van de aanschaf zijn wellicht ook niet geheel onbelangrijk. Wij van Laadpaal Nederland staan volledig achter het merk Alfen. Dit is de reden dat we drie modellen van dit merk in ons aanbod hebben opgenomen. De modellen die we aanbieden zijn de Eve Single S-line, de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line.

Laadpaal Laadvermogen Display Aantal stopcontacten
alfen eve single s-line 3,7kW tot 11kW LED statusindicatie 1 stopcontact
alfen eve single pro-line 3,7kW tot en met 22kW Full colour 3,5” kleurendisplay 1 stopcontact
alfen eve double pro-line 3,7 kW tot en met 22 kW 7″ inch LED kleurendisplay 2 stopcontacten

Slim en toekomstklaar

Onze laadpalen zijn klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst.

Snelle levering

Nadat jouw offerte-aanvraag bij ons binnen is gekomen neem wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak en installatie te plannen!

Persoonlijk advies

Op basis van jouw persoonlijke wensen zorgen we voor een zo passend mogelijk advies.

Vakkundige installatie van een laadpaal thuis of op locatie

Bij Laadpaal Nederland kun je een laadpaal bestellen, maar wij zijn tegelijkertijd ook een installatiebedrijf voor laadpalen. Je nieuwe aankoop wordt daarom ook gelijk geïnstalleerd. Na een adviesgesprek beslissen we samen welke laadpaal het meest geschikt voor je is. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde installateurs langs bij jou op locatie voor de installatie van je laadpaal. Vanaf dit moment bespaar je laadkosten en profiteer je van het ultieme gemak. Wil jij een laadpaal in Amersfoort laten installeren? Wij komen graag met je in contact om mee te denken over de mogelijkheden. Vul daarvoor vrijblijvend het formulier hieronder in.
Laadpaal installatie in Amersfoort
Elektrische laadpaal in auto

Laadpaal installatie in Amersfoort

Beschik jij over een elektrisch rijdende auto en een eigen oprit of parkeerplaats in Amersfoort? En wil jij een laadpaal aanschaffen en laten installeren aan huis? Dan ben je bij Laadpaal Nederland aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen je verder vanaf het eerste moment. Ben je benieuwd welke laadpaal het beste bij jouw wensen aansluit? Dit achterhalen we samen in een eerste adviesgesprek. Heb jij al een keuze kunnen maken, maar weet je niet of je meterkast hier tegen bestand is? Dit ontdekt onze installateur tijdens de schouwing. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je van ons een overzichtelijk stappenplan. Tot slot plannen wij de installatie dag in en komt de installateur langs op de afgesproken datum. Hierna kan jij vol vertrouwen, met een opgeladen wagen de weg op!

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Heb jij interesse in een laadpaal op locatie? Of twijfel je nog ergens over? Laat je verder helpen door ons! Onze adviseurs staan klaar om vrijblijvend al je vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een offerte aanvragen voor een laadpaal in Amersfoort. Neem hiervoor contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.